WWW.HORIZONT-NARE.COM
© HORIZONT-NARE s.r.o., Vodní 342/5, 737 01 Český Těšín.  horizont-nare@horizont-nare.com    postmaster@horizont-nare.com   www.horizont-nare.com
Jsme vysoce kvalifikovaní a zkušení specialisté s celorepublikovou působností na komplexní řešení problémů s Vašimi přístupy do objektů a s bariérami v objektech, a to pomocí našich špičkových produktů a služeb.
Volejte na 800 10 10 73.  ID Datové schránky: txcan4b.

Nástěnný přenosný zvedací systém HANDI - MOVE HM 2420

Nástěnný zvedací systém HANDI - MOVE HM 2420 je používán pro přesun klienta ve vhodném závěsu v rámci jedné místnosti objektu. Systém je řešen s obsluhou doprovodnou osobou.

Popis funkce:

POUŽITÍ: Nástěnný přenosný zvedací systém  HM 2540 je určen pro klienty na invalidních vozících s určitým stupněm samostatnosti, vhodné i pro klienty s větším stupněm postižení. Určeno pro použití osobou, která má doprovod. Umožňuje imobilním osobám přesun z vozíku na postel, WC nebo do vany. Ovládání řešeno je kabelovým elektrickým dálkovým ovládačem. POPIS FUNKCE: Na snížený zvedák se upevní vhodný úchyt. Klient je zachycen do úchytu. Poté je pomocí úchytu vyzvednut a přepraven na požadované místo. Po ukončení přesunu je úchyt z klienta sundán a zvedák otočen do parkovací polohy.

Optimální použití:

OPTIMÁLNÍ UMÍSTĚNÍ: HM 2420 je použitelný na více místech bytu, kde je instalován originální úchyt, a to na zeď nebo na stojinu. Optimální pro rodinné i panelové domy, školy, domy pro seniory a rehabilitační ústavy. VÝHODY: Kladem je tichý provoz, jednoduchá obsluha, možnost libovolných zastávek, kabelový ovladač do ruky. Napájení všech činností akumulátory 24VDC nebo trafem na 230VAC. Pevná a bezpečná konstrukce s možnosti použití v rámci celého bytu včetně sociálního zařízení. Možnost ovládání klesání a stoupání samotným klientem bez asistence druhé osoby. Možnost nouzového sestupu v případě kompletního vybití akumulátoru pojezdu. Použití s různými záchytnými systémy pro handicapované občany - zvedací plachta, sedačka, zvedací hák.

Technické parametry:

maximální zvedaná hmotnost 145kg délka a šířka uchycovací desky 687 mm x 140 mm stojina - vnější průřez 80 x 50 mm a max. délka 3000 mm Vysunutí ramene od 950 do 1300mm rozsah zdvihu od 680 do 980 mm dle vysunutí ramene váha 16 kg Safety mechanism built-in ovládač kabelový ( použitelný i ve vodě), tlačítka na motoru
 687 mm